Zoo pensionāram - baltajam lācim vāc ziedojumus, izsolot fotoizstādes "Lācis apkārt pasaulei" darbus
Publicēts 27. oktobrī, 2010.
Piektdien, 29. oktobrī plkst. 19:00 labdarības veikalā „Otrā Elpa” Marijas ielā 13, 2.stāvā, Berga Bazārā notiks fotoizstādes „Lācis apkārt pasaulei” darbu izsole, savāktos līdzekļus novēlot Rīgas Zoodārza baltajam lācim Romeo, kurš jau sasniedzis pensijas gadus.

Pagājušā gada „Baltā nakts 2009" projekta "Survival Kit" ietvaros jaunie modes dizaineri no audumu atgriezumiem radīja daudzus desmitus rotaļu lāču. Visi tika aicināti piedalīties arī mākslas - labdarības izsolē, kurā ziedotāji varēja saņemt pašu izvēlētu jauno mākslinieku radītu rotaļu lāci, tā savācot kopā 695,38 latus, kas tika veltīti "Ziedot.lv" projektam "Palīdzēsim mazajām sirsniņām".

Visu šo gadu viens no radītajiem lāčiem ar portāla Anothertravelguide.lv atbalstu ir ceļojis apkārt pasaulei, un izsolē būs iespēja iegādāties fotoizstādes darbus, kā arī to reprodukcijas - pastkartes ar viņa piedzīvojumiem dažādās pasaules valstīs.

Ar izsoles darbiem – sešiem lielformāta fotoattēliem – ikviens var iepazīties, apmeklējot veikalu, kur tie visu nedēļu ir izlikti plašākai apskatei, vai arī ielūkojoties mājas lapā www.anothertravelguide.lv/laci.

Visi interesenti ir aicināti arī pierakstīt izsoles lapā savu piedāvāto cenu par kāroto attēlu, atstājot kontaktinformāciju veikalā vai sūtot uz e-pastu laci@anothertravelguide.lv, lai varētu sazināties uzvaras gadījumā. Pēdējais brīdis, kad izdarīt likmes, sūtot uz e-pastu, ir 29.oktobra plkst.17:00.

Līdz izsolei varēs iegādāties arī pastkartes – fotoizstādes reprodukcijas, tādā veidā atbalstot akciju „Uzsauc lācim lasi!".

Balto lāci Romeo atbalsta arī portāli Anothertravelguide.lv, Mammam/tetiem.lv, Draugiem.lv, Managimene.lv, Studentnet.lv, Pozitivaszinas.lv, Reitingi.lv, Calis.lv, ziņu aģentūra LETA, Radio 101, raidījums Leģendu Mednieki, galerija Istaba, dizaina veikals Paviljons un labdarības veikals Otrā Elpa.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: